Open Dag
Maandag 12 juni 2023 - 18.00-21.00 uur
 

Open Dag data:

Tijdens het Open huis ben je van harte welkom bij MBO locatie De Meerwaarde in Barneveld (Zonnebloemstraat 25) om kennis te maken en je te laten voorlichten over de MBO opleidingsmogelijkheden in Barneveld.

Het laatste open huis moment in het schooljaar 2022-2023 is:

  • Maandag 12 juni 2023                           18.00 -21.00 uur


Alvast meer weten over onze opleidingen? We hebben een aantal filmpjes voor je, waarin we je meer vertellen over het onderwijs bij MBO locatie De Meerwaarde, voor de opleidingen Bouwtechniek en de Barneveldse Gezondheidszorg Opleiding. 

Klik hier om naar de filmpjes te gaan.

Informatie over de opleidingen Bouwtechniek

In de volgende filmpjes vertellen we meer over hoe de opleidingen Bouwtechniek bij MBO locatie De Meerwaarde eruit zien. Wil je nog meer weten? Bezoek ons Open Huis of neem contact op om je vragen te stellen.

 

Open Huis ONLINE

Het Open Huis van maandag 30 november 2020 hebben we online gehouden, in de vorm van een webinar. Dit webinar waarin we je van alles vertellen over MBO locatie De Meerwaarde, BGO en Bouwtechniek, kun je hier terugkijken.

Informatie over de Bouwtechniek opleidingen

 

 

 

Algemene vakken bij MBO locatie De Meerwaarde

 

 

 

 

Kijk hier het hele Open Huis ONLINE van 30 november 2020 terug

Bezoekadres

Het open huis voor alle opleidingen in de richtingen Bouw en Dienstverlening (zorg en welzijn) zal, tenzij anders aangegeven, gehouden worden op de locatie Zonnebloemstraat 25 in Barneveld.